Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Agrár ágazat

Ebben a kategóriában megtalálhatja mind a növénytermesztéshez, mind pedig az állattenyésztéshez szükséges és elengedhetetlen eszközöket és szolgáltatásokat egyaránt!

Itt megtalálhatja a következő kategóriákat:

- állattenyésztés eszközei

- mezőgadasági drónok

- pálinkafőzők otthonra és nagyüzembe

- növénytermesztés eszközei

Jó böngészést kívánunk!

mezőgazdaság (latinul: agricultura) a nemzetgazdaság azon ágazata, amely magába foglalja a földművelést (növénytermesztést) és az állattenyésztést. A mezőgazdasági termelés folyhat önellátó, tőkés illetve kollektív keretek között. 

növénytermesztés az állattenyésztés mellett a mezőgazdaság egyik fő területe. Gyakran földművelésnek nevezik. A világ agrárterületeinek a felén négy növény osztozik: szójabab, búza, kukorica, valamint a rizs.

Az állattenyésztés a mezőgazdaság egyik fő területét képező gazdasági tevékenység. A hatályos magyar törvényi meghatározás szerint "Az állatok tenyész- és haszonértékét növelő célirányos tevékenységek összessége."

Bármelyik kategória is érdekli, nálunk a www.alle24.hu webáruházban megtalálhatja mindazt amit keres. Amennyiben nem találja a keresett terméket, kérem keressen bennünket bizalommal a +3670 725 1455 mobiltelefonszámon vagy írjon nekünk az info@alle24.hu e-mail címünkre!