Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Fűkaszák, bozótvágók

Ebben a kategóriában olyan fűkaszákat, bozótvágókat találahatsz, amelyek alkalmasak akár az otthoni, hobby használatra, akár a félprofi kisebb mezőgazdasági munkáknál, de megtalálhatod itt az olyan profi gépeket is, melyek segítségével akár nagyobb területeket is kaban lehet tartani. Nézz körül, és keress bennünket bizalommal, ha felmerül benned egy kérdés!

Fűszegély nyírók, bozótvágók és adaptereik kategória - Akkumulátoros, hálózati elektromos fűszegélynyírók és benzinmotoros bozótvágók

Kiemelt termékeink az OLEO MAC termékek:

Az Oleo-Mac minden típusú vágáshoz és zöldterület gondozáshoz megfelelő bozótvágót kínál. Az Oleo-Mac modellekbe szerelt motorokra alacsony fordulatszámon is magas nyomaték jellemző.

Ehhez járulnak az olyan tartozékok, mint az önkenő csapágyperselyek vagy az ergonomikus fogantyúk, amik munka közben maximális kényelmet biztosítanak.

Bozótvágóinkat emellett olyan egyéb elemek teszik tartósan biztonságos és megbízható munkaeszközzé, mint a nagyméretű kuplung, az acélszerkezetű motortengely vagy a két szegmensből álló dugattyú.

A biztonsági szerkezeteknek köszönhetően az Oleo-Mac eszközök professzionális és magáncélú használatra is alkalmasak.