Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Kerti gép

A kerti munkálatok során számos elektromos, akkumulátoros és benzinmotoros gépet használhatunk, amelyek könnyebbé teszik a mindennapjainkat. Az elektromos kerti gépek előnye a csendes és mindenki által kezelhető működés. Megrendelt termékét raktárról, illetve 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk, ráadásul ingyenesen. Tekintse meg széles termékkínálatunkat és válassza ki a megfelelőt! Minden egy helyen.

Barkács-, és kertigépek kedvező áron, kedvező szállítással vagy akár személyes átvétellel. Hatalmas raktárkészlet. Kedvező szállítás. Egyenesen az importőrtöl. Folyamatos akciók. KERTI GÉP nagy választékban és szuper árakon. Minőségi termékek, nagy raktárkészlet. Rendeljen KERTI GÉP terméket gyors szállítással az Alle24.hu –tól! KERTI GÉPEK kategória. Minőségi KERTI GÉPEK termékek kiemelkedő választékban! Számos kerti gépet találhat nálunk, gyártótól függetlenül, úgyis, mint Láncfűrész, Fűkasza, Magasnyomású mosó, Elektromos szivattyú, Benzines szivattyú, Aprító, Földfúró, Légseprű, Akkus permetező, Akkus szívó-fúvó, Nézze meg Kerti gép ajánlatainkat. Minőségi eszközök, kedvező ár, hatalmas raktárkészlet, keresse kuponakcióinkat!


Jó böngészést kívánunk!

Mi az amit megtalálhat kerti gép kategóriában az Alle24 :: Online vásárközpontban?

Láncfűrészek és ágvágók, sövényvágók és magassági sövényvágók, lombfúvók és lombszívók, fűszegély nyírók és bozótvágók, tolós és önjárós fűnyírók, magasgaz-vágók, kistraktorok, benzinmotoros szivattyúk, háti benzinmotoros permetezők, magasnyomású mosók, benzinmotoros kapálógépek és földfúrók, transzporterek, minőségi kenőanyagok.
Termékek széles skálája három üzleti területen oszlik el: kültéri elektromos berendezések, kertészeti, erdészeti és mezőgazdasági gépek forgalmazása; Nagynyomású vízsugár, mezőgazdasági és ipari szivattyúkra, nagynyomású mosókra és városi tisztításra szakosodott; Alkatrészek és tartozékok, termékek fejlesztése az összes fent említett ágazathoz, a bozótvágó fejektől az érzékelőkig és számítógépekig (a precíziós gazdálkodáshoz). Tudjon meg most mindent megoldásunkról.