Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Elektromos rollerek

Az E-TWOW STORY;)

Az E-TWOW – Electric Two Wheels (ejtsd: E 2 W) márka egy nagy nemzetközi koncepció része, amelynek központja Kínában van, és a városi mobilitás új korszakának megteremtésére összpontosít, ötletes elektromos járműveinkkel. Az E-TWOW elektromos robogó praktikus megoldás a mindennapokra. Egy mérnökcsapat fejlesztette ki, akik komoly gépész- és villamosmérnöki háttérrel rendelkeznek.

Az első E-TWOW elektromos roller 2013-ban készült el. A roller feltalálása azért történt, mert praktikus megoldást kellett találni a zsúfolt városban való közlekedéshez. Abban az időben a klasszikus és elektromos kerékpárok jelentették az egyetlen alternatívát az autókkal és a tömegközlekedéssel szemben. A kerékpárok azonban roppant kényelmetlenek voltak, és meglehetősen nehezek, és sok nagyvárosban nem is engedték be a metróba. Egyértelműen volt igény egy kisebb, hordozható mobilis járműre.

Egy prototípussal kezdték az ETWOW-nál, amelyet Sanghaj zsúfolt utcáin teszteltek. A forradalmi elektromos jármű akkoriban újdonságnak számított, az utcán mindig megálltak érdeklődni a rollerről. Nem volt nehéz elképzelni, hogy egy ilyen jármű hogyan változtathatja meg örökre az emberek közlekedését a városi környezetben. Tekintettel arra, hogy a robogót gyerekek játékának tartották, az elektromos roller kezdettől fogva nem volt sikeres. Az embernek azonban elég volt egy próbát tennie, hogy meggyőzze magát egy ilyen jármű hasznosságáról, nem beszélve az utazással járó élvezetről. 2013-ban sorozatban gyártották az akkori legkönnyebb elektromos robogót (mindössze 9,8 kg). Elsőként gyártották az elektromos rollert kefe nélküli villanymotorral az első kerékben. A mi robogónk volt az első elektromágneses fékkel és KERS-szel (Kinetic Energy Recovery System) is felszerelt elektromos roller. 

Innováció
Az E-TWOW koncepciót a kezdetektől fogva az innováció hajtja. A robogók a gépészeti és elektrotechnikai ipar legújabb technológiáit integrálják. A gyár ahol ezeket a nagyszerű rollereket gyártják, még HPRTM technológiákkal is fel van szerelve. Nagynyomású RTM berendezéseink személyre szabott szabadalmakkal rendelkeznek a vegyes szerkezetekre. 

Vevői elégedettség
Soha nem az volt a céljuk az ETWOW mérnökeinek, hogy tökéletes terméket tervezzenek. A tökéletesség statikus fogalom, és arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk és újítsunk. Az évek során az E-TWOW elektromos rollerek számos kihívással néztek szembe. Mindazonáltal következetes tesztek és tanulmányok révén folyamatosan fejlesztettük rollereinket, és kiküszöböltük az összes felmerülő problémát. Szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek azt a segítséget, amit a felmerült problémákkal kapcsolatos konstruktív visszajelzéseikkel nyújtottak. 

Fenntartható jövő építése
A városi mobilitás új korszakának létrehozásáról szóló víziónk együtt jár a fenntartható jövő építésére irányuló vágyunkkal. Manapság egyre többen váltják le autójukat elektromos járművekre, és az elektromos roller az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás a városi közlekedésben. Nem csak ez, hanem nulla szén-dioxid-kibocsátása miatt elektromos rollereink beltérben is használhatók, így ideálisak nagy fedett területeken, például repülőtereken vagy gyárakban.