Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch) játék

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch) játék
Nintendo Ring Fit Adventure (Switch) játék
-11%
Nintendo Ring Fit Adventure (Switch) játék

 

Egy kaland, ami mozgásban tart!

A Ring-Con kiegészítővel a kezedben és a lábpántot felcsatolva eljött az ideje, hogy egy fitnesszel teli küldetésbe kezdj! Fedezz fel egy fantáziavilágot, és győzz le egy testépítő sárkányt csatlósaival együtt úgy, hogy valódi testedzést végzel a Ring Fit Adventure játékkal, egy fitness-kalanddal a Nintendo Switch konzolon! Fuss helyben, hogy bejárd az erdőket-mezőket, nyomj a fejed felett vállerősítéseket, hogy ellenségekre támadj, vagy vegyél fel jógapózokat, hogy visszatöltsd életerődet.

 

Jellemzők:

  • Fedezz fel egy hatalmas fantáziavilágot, és győzz le ellenségeket több mint 40, valódi gyakorlattal.
  • Kocogj, sprintelj és térdemelgess a több mint 100 pályán és 20 világon át.
  • Gyűjts hozzávalókat, és gyárts játékbeli turmixokat, amikkel ideiglenesen erősítheted képességeidet.
  • Szerezz játékbeli fizetőeszközt, és vásárolj rajta erősítő felszerelést karakterednek.
  • Irányítsd játékbeli akcióidat maximális precizitással a Ring-Con és lábpánt kiegészítőkkel.
  • Játssz hosszabb kalandokat, vagy rövid minijátékokat, melyek minden edzettségi szintnek és időbeosztásnak megfelelnek.
  • Kövesd becsült pulzusszámodat a beépített IR mozgásérzékelős kamerával.
  • Rakd össze saját teljes testes edzésedet, ami legjobban passzol életstílusodhoz.
  • Vidd magaddal a Ring-Con kiegészítőt, és fejleszd karakteredet edzéssel még úgy is, hogy a játék ki van kapcsolva.​

 

  

 

Bővebben
33 585 Ft
29 900 Ft
Kezdete: 2022.09.29   A készlet erejéig!
Hitelkalkulátor
Részletek

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch) játék

 

A két új kiegészítő, a Ring-Con és a lábpánt pontosan nyomon követi valódi mozdulataidat, és játékbeli akciókká alakítja azokat. A további minijátékokkal és a teljesen személyre szabható, teljes testet edző programokkal a Ring Fit Adventure nagyszerű kikapcsolódás mindenféle edzettségű, gyakorlottságú és időbeosztású játékos számára.

Fejleszd karaktered és saját testedet is!

Kaland módban ellenfeleket győzhetsz le a több mint 40 valódi gyakorlattal, miközben több mint 100 pályát és több mint 20 világot járhatsz be. Miközben átküzdöd magad a szinteken (és valószínűleg kicsit meg is izzadsz ezalatt), tapasztalati pontokat szerzel, és hozzávalókat gyűjtesz, melyekkel életerő-visszatöltő turmixokat gyárthatsz.

Az egyes harcok között találkozhatsz elég szokatlan közlekedési megoldásokkal is, mint például guggolással üzemeltethető kilövőállomásokkal, vízesésekkel, melyeken felevezhetsz, és még sok mással! További meglepetésekért nézz szét a városokban, és látogass el a helyi kisboltokba, ahol edzőruhákat vehetsz, melyekkel támadási és védekezési képességeidet növelheted, vagy további küldetéseket is elvállalhatsz szuperhatékony tárgyjutalmak fejében.

Szeretnél versenyezni más játékosokkal? Adjátok át egymásnak a Ring-Con kiegészítőt, és válasszatok 12 minijáték közül: például törjetek dobozokat levegőpumpálással vagy agyagozzatok guggolással. Ha hagyományosabb edzésformákra vágysz, létrehozhatsz egyénre szabható gyakorlatsorokat, de keverheted is a klasszikus tornafeladatokat minijátékokkal, hogy még szórakoztatóbb keretek közt izzadhass.

Nyomon is követheted teljesítményedet néhány becsült statisztikával a jobb Joy-Con beépített IR mozgásérzékelős kamerája segítségével, például a szívritmusod, vagy az elégetett kalóriák mérésével. Így biztos lehetsz benne, hogy eléred edzési céljaidat. Sőt, ha igazán szeretnél egy kis extra mozgást vinni mindennapjaidba, a Ring-Con kiegészítőt egy csatlakoztatott Joy-Con kontrollerrel Nintendo Switch konzol nélkül is magaddal viheted. Akár munkában ülsz, vagy egy padon a parkban, nyomhatsz néhány ismétlést a Ring-Con kiegészítőn egy kis felfrissülésért. Később az elmentett gyakorlatokat szinkronizálhatod a konzollal, és a játékban tárgyakhoz juthatsz cserébe. Maradj motivált, és szerezz jutalmakat a játékban és az életben egyaránt!

Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek