Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

CORFU LOVE SEAT műrattan kerti kanapé - többféle színben

CORFU LOVE SEAT műrattan kerti kanapé -  többféle színben
CORFU LOVE SEAT műrattan kerti kanapé -  többféle színben
CORFU LOVE SEAT műrattan kerti kanapé - többféle színben

Elegáns, háromszemélyes kanapé a kivételesen funkcionális és modern vonalú Corfu egyik elemét képezi. A bútor magas minőségű anyagból készült, természetes rattan jelleggel. A tágas és stabil ülőhely kényelmes pihenést és komfortot garantál. A stílusos kanapé tökéletesen beleillik a házkörüli kertekbe, patióba, valamint a belterekbe. A termék kompletten kerül kiszállításra, de önálló összeszerelést igényel. Széles színválasztékban kapható, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

 

Termék leírás:

- fekete/barna/cappucino kanapé,

- mesterséges lapos rattan, ( préselt műanyag)

- szürke/sötétebb árnyalatú kárpit szín

Szett része:

Kanapé: 182x70x79cm

 

Csomagolás méret: 120x80x42cm

súly: 18 kg

Bővebben
93 090 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

CORFU LOVE SEAT műrattan kerti kanapé - többféle színben

Elegancia és magas minőség. Komfortos kanapé a puha párnákkal kisebb terek komplett berendezésére vagy kiegészítő elemként A Corfu LOVE SEAT tökéletesen passzol a márkavonal kanapéival és asztalaival. Ennek köszönhetően szabadon módosítható a szett a saját igényektől és az adott tér berendezési elképzeléseitől és lehetőségeitől függően.

Színe: Fekete/Csokibarna/Cappuccino
Párna szín: Szürkés/sötétebb

 

A Corfu LOVE SEAT műrattan kerti kanapé nagyon jó választás kisebb terek komplett berendezéséhez, vagy nagyobb területek kiegészítő bútoraként. A márka stílusában megtestesülő elegancia magáért beszél. És ez még nem minden, hiszen a kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően a fotelek állják a sarat a meteorológia által támasztott kihívásokkal szemben. UV- fagy- és hőállóak, rattan hatásuknak hála pedig nem szálasodnak ki. Az erős, stramm kialakítás lágy íveket rejt magában, vagyis sem a maximális praktikum, sem a maradéktalan esztétikum nem szenved csorbát.

Az alapban is kényelmes kivitelű fotelekhez párnák is társulnak, csak azért, hogy mindenki, aki “belesüpped” a Corfu biztosította kellembe megtapasztalhassa a komfortérzet felső fokát. A fotelek, valamint a gyártó által kínált szett további tagjai könnyedén, gyorsan és egyszerűen tisztíthatóak, pusztán egy langyos vízbe áztatott, mosószeres ronggyal. Sem dörzsölésre, sem suvickolásra nincsen szükség a makulátlanná varázsláshoz, csupán néhány áttörlő mozdulatra. A fotelek időtállóságuknak köszönhetően hosszú élettartamot borítékolnak. Nem kell őket ki-be cipelni a teraszról, udvarról, hála időjárásálló tulajdonságaiknak.

 

Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek