Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD

Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD
Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD
Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD
Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD
Dell XPS 13 Silver Ultrabook FHD W10Pro Ci7 10510U 16GB 1TB SSD

Dell XPS 9000 13 9310 ezüst színű ultrabook -

 • Dell XPS 9000 13 9310 34 cm (13.4") Ultrabook -
 • Full HD Plus - 1920 x 1200 -
 • Intel Core i7 (11th Gen) i7-1185G7 Quad-core (4 Core) -
 • 16 GB RAM -
 • 1 TB SSD -
 • Platinum Silver - Intel Chip -
 • Windows 10 Pro -
 • Intel Iris Xe Graphics -
 • In-plane Switching (IPS) Technology -
 • Hungarian Keyboard -
 • IEEE 802.11ax Wireless LAN Standard

XPS Laptops & 2-in-1 PCs

"A következő ipari forradalom elérkezett. A technológia nem uralni fogja a világot, hanem elősegíti a fejlődést."

Raktári állapot: ELŐRENDELHETŐ!

Bővebben
EAN :
2222222222222
További adatok
749 990 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Dell XPS 9000 13 9310 ezüst színű ultrabook -

 

Vékony kivitel, nagy teljesítmény
Garantált a kivételes élmény: Egyes konfigurációk esetén elérhető az Intel® Evo™ platform, amely a vékony és elegáns laptopok új kategóriájaként a teljesítmény, a válaszidő, az akkumulátoros üzemidő és a lenyűgöző látvány tökéletes kombinációját nyújtja. Tökéletes élményt nyújt útközben is, munka és szórakozás esetén egyaránt.

A méret nem szab gátat a teljesítménynek: A 11. generációs Intel® Core™ processzorok és az Intel® Iris® Xe grafikus kártya sebessége gyors, zökkenőmentes és egyszerű használati élményt nyújt.

Dell Power Manager alkalmazkodó teljesítménnyel: Az XPS 13 2 az 1-ben az Intel Dynamic Tuning Technology rendszeren alapuló rugalmas teljesítményszabályozást használ. Ezzel az prediktív és alkalmazkodó motorral a laptop aktívan változtatja a processzor teljesítményét, így optimalizálja a terhelést, és nagyobb teljesítményt kínál, amikor szükség van rá.


Killer™ Wireless: A fejlett Wi-Fi 6 technológiának és az akár 2,4 Gbit/s-os elméleti átviteli sebességnek köszönhetően a Killer AX1650 közel 3-szor olyan gyors, mint az előző generációs 80 MHz-es 2×2 AC termékek. Rangsorolja a videostreamelés, a kommunikáció és a játék adatforgalmát a rendszerében a gyors és zökkenőmentes online élmény érdekében.

 

Üzleti célra készült.
A kategóriájában legjobb védelmet nyújtó, iparágvezető biztonsági megoldások jellemzik az XPS 13 2 az 1-ben modellt, például BIOS-védelem, adattitkosítás, fejlett hitelesítési és következő generációs rosszindulatú programok elleni védelmi lehetőségek.
• A Dell Data Protection | Encryption segítségével több végponton is védelmet nyújthat adatainak. A gyárilag telepített rendszer használatakor a rendszergazdák távolról kezelhetik a titkosítási megoldásokat, és már az első bekapcsoláskor megfelelhetnek az előírásoknak. Csak Windows operációs rendszeren érhető el.
• A Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise fejlett fenyegetésmegelőzést, valamint nagyvállalati szintű titkosítást és hitelesítést kínál, amely megállítja a rosszindulatú szoftvereket, mielőtt azok lefuthatnának. Sőt, a tesztek alapján a védelmünk 99%-os hatékonyságú a fenyegetésekkel szemben a legnépszerűbb hagyományos vírusellenes megoldásokkal való összehasonlításban, amelyek az azonos fenyegetéseknek átlagosan csupán 50%-át voltak képesek megelőzni. A világ legjobban kezelhető XPS rendszere lehetővé teszi, hogy az informatikai szakértők rugalmasan, az Ön igényeinek megfelelően módosítsák a BIOS beállításait és a rendszerkonfigurációkat.

A világ legjobban kezelhető XPS rendszere lehetővé teszi, hogy az informatikai szakértők rugalmasan, az Ön vállalkozási igényeinek megfelelően módosítsák a BIOS beállításait és a rendszerkonfigurációkat.

• Dell Client Command Suite-kompatibilitás – a programcsomag olyan ingyenes eszközökből áll, amelyekkel automatizálható és leegyszerűsíthető az összetett informatikai környezetben lévő rendszerek üzembe helyezése, figyelése és frissítése
• A gyárilag telepített Dell Command | Update használatával elkerülhető a frissítések időigényes keresése és válogatása, így az üzemszünetek is minimálisra csökkenthetők.
A Dell konfigurálási és üzembe helyezési szolgáltatásaival, valamint a Dell rendszerkép-szolgáltatásaival leegyszerűsíthetők a hosszú életciklusú rendszer-üzembehelyezések.

 

A tökéletes látvány
Egyedülálló kijelző: A lenyűgöző, HDR 400-minősítéssel rendelkező kijelző 16 millió szín megjelenítését teszi lehetővé, amellyel minden eddiginél nagyobb színmélységet biztosít tartalmainak. Emellett az opcionális 4K Ultra HD+ (3840 × 2400) kijelző pontos részleteket és éles képet biztosít.

Kirobbanó színek: A 90%-os DCI P3 színskálával rendelkező képernyő telített színeket jelenít meg, míg az 1500:1 kontrasztnak köszönhetően a legfényesebb világos és a legsötétebb sötét részeket is jól láthatja. Az 500 nites fényerő jobb láthatóságot biztosít a szabadtéri erős fényben, a 0,65%-os tükröződésmentes bevonat pedig kiküszöböli a fényes felületű kijelzők tükröződését.

Dolby Vision™ minősítés: Használja ki a HDR-tartalmak dinamikus tartományának előnyeit a Dolby Vision™ technológiával, amely képes az SDR PC-kijelzőkön eddig sosem látott színeket megjeleníteni. A Dolby Vision™-tartalmak akár 40-szer fényesebbek világos, valamint akár 10-szer sötétebbek a fekete részek.1

Csökkenti a káros kék fényt, és élénk színeket biztosít: A Dell Eyesafe® intelligensen kezeli a forrásnál a fényenergiát – a káros kék fényt szelektíven csökkenti, és szétszórja az egész színspektrumon. Egyedülálló megoldásaink ötvözik a hardveres és szoftveres RGB-módosításokat, hatékonyabb védelmet biztosítva a kék fénnyel szemben, ugyanakkor megőrizve az élénk színek integritását. A Dell az első, aki ezt az integrált megoldást kínálja.

Az innováció élmezőnye: A kifinomult InfinityEdge kijelző 16:10 oldalarányú megjelenítést biztosít jobb képernyő-ház arány mellett, így nagyobb képernyőfelületet területet biztosít, lenyűgöző, szinte szegély nélküli kivitelben. Ez a megoldás lehetővé teszi a felső kamera elhelyezését.

 

Környezetkímélő
A tengerek védelmében: A CES® 2018-as legjobb innovációnak járó díjával kitüntetett fekete csomagolótálcáink túlmutatnak az újrahasznosítás keretein. A csomagolóanyag 25%-a az óceánok partvidékén begyűjtött műanyagokból, 75%-a pedig egyéb újrahasznosított műanyagokból készül.

Energiatakarékos: Az XPS 13 2 az 1-ben ENERGY STAR® minősítéssel rendelkezik.

Biztonságosabb anyagok: Az XPS 13 nem tartalmaz kadmiumot, ólmot, higanyt és mentes egyes ftalátoktól, emellett EPEAT® arany minősítéssel is rendelkezik, és BFR-/PVC-mentes.


Újrahasznosítható: A laptop alkatrészeinek 90%-a egyszerűen újrahasznosítható vagy újrafelhasználható, a fehér, bambuszból készült csomagolótálcák pedig 100%-ban újrahasznosíthatók.

 

Méretek és tömeg
1. Magasság: 14,35 mm (0,56”) | 2. Szélesség: 297 mm (11,69") | 3. Mélység: 207 mm (8,15”) | Kezdő tömeg: 1,32 kg (2,9 font)

Adatok
Gyártó
DELL
Hasonló termékek