Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

FELCO 5 - jobbkezes metszőolló

FELCO 5 - jobbkezes metszőolló
FELCO 5 - jobbkezes metszőolló

Megbízható: erős acél markolat / penge és ellenpenge kiváló minőségű edzett acélból / tiszta, precíz vágás / minden alkatrész cserélhető

Hatékony: könnyű vágásbeállítás

Ergonomikus: csúszásmentes markolat

Ne tévesszen meg ezeknek a metszőollóknak/metszőollóknak az egyszerűbb, kifinomultabb profilja, mivel ez a szerszám minden tekintetben profi. A FELCO 5 nagy teherbírású acél fogantyúi minden szükséges erőt biztosítanak, amikor a precíz vágás, a kulcsfontosságú követelmény; míg a kúpos vágófej minden segítséget megad az ágak közötti hatékony eléréshez.

 

 

Bővebben
12 490 Ft
Részletek

FELCO 5 - jobbkezes metszőolló

Ezeknek a metszőollóknak a minősége és strapabírósága egy pillantással könnyen látható!

 A FELCO 5 pengéje és üllőpengéje kiváló minőségű svájci acélból készült, olyan nagy pontossággal, amely képes kezelni a nagy ágakat és gyors, tiszta vágást eredményez. A jellegzetes kúpos vágófej nagyobb távolságot biztosít az ágak között, hogy biztonságosan rögzítse a célt metszés közben. Különösen alkalmasnak találja őket, ha nagy kezei vannak, és minden típusú metszési feladatot el tud végezni, miközben kényelmesen tudja, hogy minden alkatrész cserélhető.

 

Tisztítás:

Célszerű a szerszámot minden használat után megtisztítani. Ha a szerszám különösen szennyezett, vagy rozsdásodás jeleit véli felfedezni rajta, feltétlenül tisztítsa meg!

Olajozás:

Tisztítás után ajánlott a szerszámot beolajozni, ami segít a korrózió elleni védelemben.

Élezés:

Célszerű naponta, minden használat után megélezni a szerszámot, de abban az esetben mindenképpen szükséges, ha már nem vág tökéletesen.

Szétszerelés:

Célszerű időnként a szerszámot szétszedni és alaposan megtisztítani mindenhol, de abban az esetben ha úgy érzi már nem nyitható, zárható könnyen, mindenképpen szükséges.

Pengecsere:

Mikor a penge és az ellenpenge már nem keresztezi egymást, vagy bármelyik megsérül, szükséges a csere.

Szabályozza a két penge beállítását az anya meghúzásával. A rugó eltávolítása után, a pengének az ellenpenge 2/3 részénél kell megállnia az egyik markolat elengedésekor.

Biztosító fül cseréje:

Amennyiben a biztosító fül rögzítő csavarja kilazul, még ha sikerül is újra meghúzni, szükséges kicserélni.

Vélemények
Kiegészítő termékek