Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

CORFU DUO műrattan kerti fotel - cappuccino színben

CORFU DUO műrattan kerti fotel -  cappuccino színben
CORFU DUO műrattan kerti fotel - cappuccino színben

Kényelmes, modern ülőalaklmatosság kültéri vagy beltéri használatra egyaránt alkalmas. A készlet préselt műanyagból készült, lapos mesterséges rattan. Ahhoz, hogy szett még kényelmesebb legyen magában foglalja a kárpitozott párnákat is.

Készlet két, különálló fotelból áll. Könnyen összerakható,egyszerűen karbantartható.

 

Termék leírás:

- cappuccino szett,

- mesterséges lapos rattan, ( préselt műanyag)

- szürke színű a kárpit

Szett részei:

2 x fotel: :75x70x79cm

 

Csomagolás méret: 120x82x61cm

súly: 40 kg

Bővebben
67 990 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

CORFU DUO műrattan kerti fotel - cappuccino színben

Elegancia és magas minőség dupla kivitelben. Két komfortos fotel a puha párnákkal kisebb terek komplett berendezésére vagy kiegészítő elemként A Corfu Duo tökéletesen passzol a márkavonal kanapéival és asztalaival. Ennek köszönhetően szabadon módosítható a szett a saját igényektől és az adott tér berendezési elképzeléseitől és lehetőségeitől függően.

Színe: Cappuccino
Párna szín: Homok

 

A Corfu Duo műrattan kerti fotel duplán jó választás kisebb terek komplett berendezéséhez, vagy nagyobb területek kiegészítő bútoraiként. A márka stílusában megtestesülő elegancia magáért beszél. És ez még nem minden, hiszen a kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően a fotelek állják a sarat a meteorológia által támasztott kihívásokkal szemben. UV- fagy- és hőállóak, rattan hatásuknak hála pedig nem szálasodnak ki. Az erős, stramm kialakítás lágy íveket rejt magában, vagyis sem a maximális praktikum, sem a maradéktalan esztétikum nem szenved csorbát.

Az alapban is kényelmes kivitelű fotelekhez párnák is társulnak, csak azért, hogy mindenki, aki “belesüpped” a Corfu biztosította kellembe megtapasztalhassa a komfortérzet felső fokát. A fotelek, valamint a gyártó által kínált szett további tagjai könnyedén, gyorsan és egyszerűen tisztíthatóak, pusztán egy langyos vízbe áztatott, mosószeres ronggyal. Sem dörzsölésre, sem suvickolásra nincsen szükség a makulátlanná varázsláshoz, csupán néhány áttörlő mozdulatra. A fotelek időtállóságuknak köszönhetően hosszú élettartamot borítékolnak. Nem kell őket ki-be cipelni a teraszról, udvarról, hála időjárásálló tulajdonságaiknak.

Termék méretei [cm] szék: ( x 2):75 x 70 x 79
Csomag mérete [cm]: 120 x 80 x 35
Nettó tömeg [kg]: 14.8

Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek