Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest

Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest
Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest
Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására.  A fiókos tárolóhoz 16 kivehető szerszámtároló tartozik kisebb tartozékok tárolására.

A fiókos tároló 3 zárható fiókkal rendelkezik szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására, megkönnyítve a szervezett munkavégzést.

 

Színe: Szürke/Fekete

Bővebben
Nem vásárolható!
Részletek

Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest

Méretek (szé x mé x ma): 562x289x262 mm
Gyártó: Keter

 

A Keter 3 fiókos tároló - Tool Chest maximálisan ki tudja szolgálni a barkácsmesterek igényeit. Nem számít, hogy otthon, az irodában, a saját bejáratú műhelyben vagy szakipari környezetben van szükség a szerszámok, alkatrészek, egyéb kiegészítők rendszerezésére, ez a fiókos tárolóelem minden esetben remek választásnak bizonyul. Időtállóságát a magas minőségű anyagkialakítás és a professzionális tervezés garantálja, mely tulajdonságok kiemelik más hasonló termékek közül.

 

 

A Keter 3 fiókos tárolóban kényelmesen elhelyezhetők a kézi szerszámok, alkatrészek, tartozékok, amiknek a használata nélkülözhetetlen a munkavégzés során. A rendszerező megkönnyíti és gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat azáltal, hogy a tárgyakat nem kell hosszasan keresgélni.

 

A tároló szerves része a 16 kivehető szerszámtároló, ami lehetőséget kínál a kisebb alkatrészek egymástól elszeparált tárolására. A belső rész, illetve a külső alkatrészek, a fiókok és az illesztések is úgy lettek kialakítva, hogy a termék jól bírja a mindennapos igénybevétel során keletkező erőhatásokat.

Vélemények
Kiegészítő termékek