Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest

Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest
Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest
Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest

Mély fiókkal és kivehető válaszfalakkal nagyobb és nehezebb szerszámok tárolására. A Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására.

 

A termék 2 tágas, zárható fiókkal rendelkezik, lehetővé téve a termékek csoportosítását. Mély fiókkal és kivehető válaszfalakkal nagyobb és nehezebb szerszámok tárolására. További fiókok más szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására.

 

Színe: Szürke/Fekete

Bővebben
Nem vásárolható!
Részletek

Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest

Méretek (szé x mé x ma): 562x289x262 mm
Gyártó: Keter

 

A Keter 2 fiókos tároló - Tool Chest mindenki számára tökéletes választás, akinek egy modern, praktikus és kényelmesen használható tárolórendszer kialakítása lebeg a szeme előtt. Professzionális kialakításának köszönhetően nem csak a háztartásokban tesz jó szolgálatot, hanem a szakipari műhelyekben is, ahol a profi szakemberek munkáját segíti. A tárolóegység mély fiókokkal és kivehető válaszfalakkal rendelkezik, így kiválóan alkalmas a nagyobb, nehezebb szerszámok, munkaeszközök szakszerű tárolására, szállítására.

 

 

A különböző méretű és fajtájú szerszámok, tárgyak rendszerezésére, egymástól való elkülönítésére is használható, ezzel biztosítva a rendet az egyes helyiségekben, munkaterületeken. A tárolóban található 2 tágas fiók lezárható, így illetéktelenek nem tudnak hozzáférni azok tartalmához. Egyszerű, szögletes formájának köszönhetően bárhol könnyen megoldható a tárolása, könnyű súlya pedig magasfokú mobilitást tesz lehetővé. A kiváló műanyagnak köszönhetően stabil szerkezettel rendelkezik, és hosszú időn keresztül meg tudja őrizni a sérülésmentes kinézetét.

Vélemények
Kiegészítő termékek