Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító
Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító
Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító

 

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító - a népszerű hajszárító új generációja ionizátorral.

Intelligens léghőmérséklet-szabályozás, fémtest, állítható sebesség, váltakozó hideg és meleg levegő üzemmód, 1800 W teljesítmény, 20 000 fordulat/perc, 20 m/s légáram, mágneses forgó fúvóka. A beépített kondenzációs tű a levegőben lévő nedvességet kondenzálja, és két tűmotoron keresztül azonnal apró, negatív töltésű vízionokká porlasztja - a készülék hidratált és egészséges hajat tart.

 

 

Bővebben
31 975 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító

20 m/s Ultra-nagy légáramlási sebesség Gyorsan szárítja a hajat, nagy hő nélkül, a repülőgépmotorok elve alapján, a Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer 2 - ionos hajszárító 20 000 ford./perc fordulatszámú, nagy sebességű egyenáramú motorral és hét szárnyalakú turbinalapáttal van felszerelve, amelyek légáramlást hoznak létre a légkiszorításon keresztül. . kúpos légcsatorna nyomás alatt. A maximális légáramlási sebesség 20 m/s, ami lehetővé teszi, hogy erős légáramlás érje el a gyökereket és gyorsan, sérülés nélkül szárítsa meg a hajat.

Intelligens váltakozó meleg/hideg levegő üzemmód a hajkárosodás megelőzése érdekében Az üveggyöngy hőérzékelő másodpercenként 60-szor pontosan érzékeli a kilépő levegő hőmérsékletét, és valós időben állítja be az előremenő levegő hőmérsékletét, hogy elkerülje a haj és a fejbőr túlmelegedését. Váltakozó meleg/hideg levegős rezsimje - meleg levegő a gyors száradásért, hideg levegő a formázásért - nem csak a hajfelszínt védi az égési sérülésektől és sérülésektől, hanem hidratálja a hajvégeket és kellően ápolja az érzékeny fejbőrt.

Vélemények
Kiegészítő termékek