Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Keter összecsukható munkaasztal (237005)

Keter összecsukható munkaasztal (237005)
Keter összecsukható munkaasztal (237005)
-22%
Keter összecsukható munkaasztal (237005)

Raktárkészlet infó: RAKTRON

 

Praktikus hordozható Keter összecsukható munkaasztal különböző helyeken végzett munkához. A termék barkácsolást megkönnyítő speciális rendszerrel rendelkezik az asztal gyors szétnyitásához és összecsukásához.

 

Az asztal nagy munkafelületének 453 kg / 1000 lbs-os teherbírása azt jelenti, hogy az asztalon bonyolult munkálatok is végrehajthatók. A termék két 30 cm/12” Clamps szorítóval rendelkezik, melyek biztosítják a munkafelület stabilitását.


Színe: Piros/szürke/fekete

Bővebben
39 900 Ft
30 990 Ft
Kezdete: 2022.09.29   A készlet erejéig!
Hitelkalkulátor
Részletek

Keter összecsukható munkaasztal

 

Méretek (szé x mé x ma): 550x850x112 mm

Gyártó: Keter

 

A Keter összecsukható munkaasztal remek szolgálatot tesz azoknak a hobbibarkácsolóknak, akik nap, mint nap hozzálátnak, hogy elvégezzék a feladataikat. Legyen szó fúrásról, faragásról vagy más szakipari munkálatokról, ez a speciális asztal maximálisan kielégíti az igényeket az által, hogy lehetővé teszi a szerszámok, alkatrészek, egyéb eszközök kényelmes használatát. A termék különlegessége egyértelműen a mobilitásában, illetve a könnyű kezelhetőségében rejlik.

 

 

Keter összecsukható munkaasztal

A professzionális kivitelezésnek köszönhetően az asztal szétnyitásához, összecsukásához csupán néhány határozott mozdulat kell. Szétnyitott állapotban az asztal egy 453 kg-os teherbírású munkafelületnek felel meg, amire bármilyen tárgy, eszköz vagy alkatrész elhelyezhető. A szerkezet stabilitásáról két 30 cm/12” Clamps szorító gondoskodik, amik elképesztően masszívvá és ellenállóvá teszik az külső hatásokkal szemben. Összecsukott állapotban a munkapad olyan formát ölt, mint egy méretes szerszámosláda, amit a fogantyúk segítségével könnyedén el lehet vinni bárhova, ahol szükség van a használatára.

Vélemények
Hasonló termékek