Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Hecht rönkhasító,✅ hasítógép

A rönkhasító vagy másnéve hasítógép a kivágott fák tűzifa célú hasznosításához szükséges gép.

A rönkök hasítása jellemzően valamilyen ék vagy kúp alakú eszközzel történik. A rönkhasítónak léteznek vízszintes és függőleges változatai is. Maga a hasítási folyamat általában valamilyen ék vagy kúp alapú eszközzel történik.

Vásárlás Cégeknek, intézményeknek

Cégeknek, Állami kezelésű intézményeknek, gazdasági társaságoknak egyedi árajánlatokat biztosítunk akár 1db -os rendelésekre is.

 

Plussz ajándék az adot cég ügyintézőjének nagyobb összeg rendelés esetén.

Sokszor a használt lapvibrátor váásárlás (bérlés)  nem jó megoldás, nem tudni, hogy az előző tulajdonos , hogyan használta. Mikor, és milyen olajat öntött bele. Cégként nem írhatjuk le az áfát. Garanciális problémák, rejtett hibák. Az új saját bejáratott gép mindíg hosszútávú befektetés. Nekümk mindíg is fontos volt az elégedett vásárlói vélemények.

A rönkhasító vagy másnéve hasítógép a kivágott fák tűzifa célú hasznosításához szükséges gép.

A rönkök hasítása jellemzően valamilyen ék vagy kúp alakú eszközzel történik. A rönkhasítónak léteznek vízszintes és függőleges változatai is. Maga a hasítási folyamat általában valamilyen ék vagy kúp alapú eszközzel történik. Ezek a gépek természetesen igen nagy nyomóerővel rendelkeznek, hogy az igazán kemény és sűrű farönkök hasítására is alkalmasak legyenek.

A rönkhasítók meghajtása többféle módon történhet: léteznek ugyanis kardánhajtású, benzines és elektromos meghajtású hasítógépek is, de vannak olyan rönkhasítók, amelyeket traktorra kell csatlakoztatni, illetve kombinált megoldások is léteznek. A benzinmotoros rönkhasító előnye, hogy traktortól vagy elektromos hálózattól teljesen függetlenül dolgozhatnak. Az elektromos rönkhasítók ezzel szemben jóval csendesebbek a benzineseknél.

alle24.hu-rönkhasító

Forrás: agrarszektor

.