Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

OKOS otthon

Válogasson fantasztikus árú Okos otthon ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos vásárlás! 

Az intelligens otthon létrehozásával vezérelheted a világítást, az elektromos rendszert, a termosztátot, az otthoni riasztót, a kamerát vagy az ajtózárakat egyaránt. Miért fűtenél a vakvilágba, ha nem vagy otthon állítsd takarékos üzemmódba a fűtésed, s érkezés előtt állítsd be a kellemes kívánt hőt! Gondolkodj előre és az okos otthon támogat téged, hogy okosan élj.

Ebben a kategóriában többek között találhatsz:

  • okos fűtést (wifi)
  • okos palackot
  • okos órákat
  • okos klímát

Böngéssz kedvedre, és ha kérdésed lenne vagy segítségre lenne szükséged, keresd szakértőnket a +3670 725-1455 mobilszámon vagy írj nekünk az info@alle24.hu e-mail címünkre!

Okosotthon alatt nem egyszerűen egy lakást, egy fizikai helyet értünk. Az okosotthon lényegében egy koncepció, amely magában foglalja mindazokat a technológiai megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy otthonunkat automatizáljuk és kényelmesebbé tegyük – és még inkább a saját igényeinkre szabjuk.

Az okosotthon, ha a technikai definíciótól elrugaszkodunk, azért okos, mert olyan dolgokra tud aktívan figyelni, és azok alapján cselekedni, amikre amúgy neked kellene. Figyel, mér, és aztán felébreszt, amikor kell, felmelegít, ha hideg van, szól, ha sokáig vagy tétlen, számolja, hány kalóriát égetsz el, tudja, pontosan mikor, hol és mennyire porszívózta fel a lakást a porszívó és így tovább.

Te pedig cserébe értékes perceket, órákat nyersz, amiket hatékony munkával, pihenéssel vagy szórakozással tölthetsz a teendők fejben pörgetése vagy akár apró-cseprő házimunkák végzése helyett. És persze megnyugvást is kapsz, ha okos biztonsági rendszert használsz, amivel figyelheted a lakásod – és a benne lévőket, felügyeletre szoruló szeretteidet – valós időben, akkor is, ha nem vagy ott, és egy sor automatikus értesítést, védelmi funkciót állíthatsz be.

És persze egy újabb szempont: az okosotthon energiatakarékos. Mivel folyamatosan figyelheted a páratartalmat, hőmérsékletet, fényviszonyokat, a hagyományosan energiazabáló eszközök csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen szükség is van rájuk. Nincs szükség egész napos klímázásra vagy épp fűtésre, nincs égve felejtett villany vagy nyitva hagyott ablak.