Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Klímaberendezések

 

Legyen akár nyár, akár hideg tél, vagy egy hűvösebb tavaszi esetleg egy esős őszi idő kint. Ezzel párhuzamosan rögtön felvetődik a kérdés: milyen klímát válasszunk otthonunkba, mit szükséges figyelembe venni egy klíma vásárlásakor?

A klímák típusai

 

Alapvetően 4 típusú klíma, ill. beltéri egység létezik: oldalfalra szerelhető, padlón álló, mennyezeti nyílásba szerelhető és mennyezetre vagy oldalfalra szerelhető. A legelterjedtebb az oldalfali egység, ugyanakkor a választék lehetővé teszi az otthonunk adottságaihoz legjobban illő típus kiválasztását.

 

Egy vagy több helységet szeretnénk hűteni? A választás az Öné!

 

1 multi kültéri egységhez akár 5 vagy 9 beltéri egység is csatlakoztatható, típustól függően. A multi kültéri egység további előnye, hogy akár később is felszerelhetünk újabb beltéri klímát. A beltéri egység kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező a helység mérete.

Válasszon okos-, wifis klímát - Legtöbb klímánk interneten keresztül is működtethető, így Ön egy mobiltelefonra vagy okoseszközre telepíthető alkalmazás segítségével akár a távolból is beállíthatja vagy ellenőrizheti készülékét.

Ma már okostelefonunkkal is szabályozhatjuk légkondicionálóinkat. Felügyelhetjük klímánk állapotát, energiafogyasztását, vezérelhetünk távolról és akár ütemezhetjük is ezeket a műveleteket. Okostelefonunk segítségével be tudjuk állítani, hogy ha távozunk az irodánkból, akkor kapcsoljon be otthon a klímánk.

Hűtés és fűtés is klímával?

Igen, mindkettőre van lehetőség, sőt, vannak kifejezetten fűtésre optimalizált klímák, amelyek egész évre biztosítják otthonunkban a hűtést, fűtést és tiszta levegőt, kiváló energiahatékonysági mutatókkal.

Szaktanácsadás és igényes beszerelés - Munkatársunk segít kiválasztani az Önnek megfelelő teljesítményű készüléket, majd a szerelőnk esztétikusan felszereli azt az előre egyeztetett időpontban.

Kedvező fizetési konstrukció - a klíma készülék és annak beszerelése akár 6 havi részletfizetési lehetőséggel is (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek), vagy egy összegben is fizethető. Kérjük, a részletekről és feltételekről érdeklődjön munkatársainknál!