Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Keter Masterloader szerszámosláda

Keter Masterloader szerszámosláda
Keter Masterloader szerszámosláda

A termék tágas belsővel rendelkezik, mely tartalma tökéletesen ellenőrizhető az áttetsző fedélnek köszönhetően. A szerszámosládában található szerszámok könnyen kivehetők, ami jelentősen megkönnyíti a benne tárolt apró elemekkel, pl. csavarokkal, anyákkal, szögekkel végzett munkát.

A szerszámosláda tartós műanyagból készült, ami biztosítja a termék tartósságát és a mechanikus sérülésekkel szembeni ellenállóképességét.

 

Színe: Piros/Szürke/Fekete

Bővebben
27 380 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Keter Masterloader szerszámosláda

Méretek (szé x mé x ma): 616x378x415 mm
Gyártó: Keter

 

A "MASTERLOADER" fantázianevű Keter szerszámosláda szett mindenkinek remek választás, aki a munkaeszközök, szerszámok, alkatrészek tárolását igényesen, praktikusan és kényelmesen szeretné megoldani. A tárolóegység nagy belső térrel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű tárgyak elhelyezését is.

 

A professzionális kialakításának köszönhetően biztosítja a különböző méretű tárgyak rendszerezését, egymástól elkülönített tárolását, szállítását.

 

 

A szerszámosládán egy fogantyú, illetve két kerék is van, mely tartozékok hozzájárulnak a nagyfokú mobilitáshoz. A tárolóelem tartalmát néhány egyszerű mozdulattal a munkaterületre lehet vinni, és bármikor könnyen meg lehet változtatni a helyzetét az által, hogy a kerekein odébb toljuk.

A Keter Masterloader szerszámosláda kiváló minőségű műanyagból készül, ami garantálja a termék stabilitását, tartósságát. A használat közben keletkező mechanikus erőhatások nem okozhatnak kárt a szerkezetben. Hosszú évek után is olyan, mintha újonnan került volna a háztartásba, garázsba, műhelybe.

Vélemények