Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

BERTOLINI

BERTOLINI TERMÉKEK

"Innovatív megoldások, amelyek a lehető legjobb értéket kínálják az ügyfeleknek"

Célunk, hogy a világ vezető szereplői közé tartozzunk a pázsit- és kertfenntartási, mezőgazdasági, erdészeti és ipari gépek, alkatrészek és tartozékok fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálva a hatékonyság és kényelem maximalizálása érdekében fogyasztói és szakmai ügyfeleink számára. , biztosítva, hogy a lehető legjobb értéket kapják.

Különböző típusú munkavégzés, széles termékválaszték

Széles termékválasztékunknak köszönhetően az egyes munkatípusokhoz különböző igényeket tudunk kielégíteni. Fedezze fel az Önnek megfelelő termékeket!

A Bertolini az Emak SpA védjegye, www.emak.it

Emak röviden
Az Emak zöldje a minőség, az innováció és a teljesség garanciája. Mert az Emak egy vezető vállalat, amely mindig előre tekint, előre látja a megoldásokat és emeli a szabványokat.

Az Emak zöldje gonddal és tisztelettel, szenvedéllyel és dizájnnal előállított zöld, a természettel összhangban készült, és a legmodernebb technológia jellemzi. Ezért az Emak az Efco , Oleo-Mac , Bertolini és Nibbi márkái révén etalont képvisel a pázsit- és kertgondozás szakemberek és amatőrök számára. Minden szempontból.

Valójában a cég termékpalettája több mint 250 modellt tartalmaz, amelyeket minden típusú tevékenységhez terveztek. Láncfűrészek, bozótvágók, fűnyírók, kerti traktorok, sövénynyírók, forgótárcsák, rotációs kultivátorok, vágóasztalos kaszák, transzporterek és még sok minden más, változó intenzitású, teljesítményű és gyakoriságú munkákhoz.

Mindenki számára van egy Emak.

Egy csoport a megfelelő számokkal - 4 kereskedelmi márka, 4 gyártóegység, 8 fiók, 135 forgalmazó, 85 lefedett ország, 22 000 kiszolgált kiskereskedelmi egység, 22 termékcsalád, több mint 250 modell.

Mindegyik számnak megvan a maga története és fejlődése, de együttesen általános áttekintést adnak egy folyamatosan növekvő és terjeszkedő vállalatról. Mind a kínálatát, mind a referenciapiacát tekintve.

Valójában az Emak minden évben új modellekkel bővíti kínálatát, és erősíti piaci jelenlétét az öt kontinensen. Az Emak márka jól megalapozott és elismert nemzetközi vállalat, a benzinmotor-technológia és az ágazati alkalmazások mércéje.

A vezető nemzetközi intézetek által odaítélt számos elismerés bizonyítja és megismétli a vállalat terveinek minőségét és kiválóságát.

 

Tanúsított tudatosság
Minőségi gyártás, ember- és környezetvédelem. Ez a három vezérérték adja az Emak filozófiáját, és a sarokkövek, amelyekre a vállalat identitását építette. A különböző ágazatokban kapott tanúsítványok az üzlethez való hozzáállásunk természetes következményei.

A kiválóság iránti önkéntes elkötelezettség miatt az Emak vállalat egyszerre rendelkezett ISO 9001 minőségi és ISO 14001 környezetvédelmi akkreditációval. Ezek a tanúsítványok messze nem jelentenek érkezési pontot, hanem alapot adnak, amelyre egy még erősebb és a környező világra még érzékenyebb vállalatot építhetünk. További ösztönzés a kölcsönös tiszteleten alapuló kiegyensúlyozottabb világ iránti elkötelezettségünk megerősítésére és megismétlésére.

 

Emak földrajza
Az Emak a globális piacon mozog. A cég 4 gyártóegysége (2 Olaszországban és 2 Kínában) olyan modelleket gyárt, amelyeket a világ minden tájára szállítanak a forgalmazóknak. Valójában a vállalat stratégiája az évek során az volt, hogy közvetlen módon megerősítse és megszilárdítsa piaci jelenlétét. Ez szilárd és strukturált értékesítési hálózat létrehozásához vezetett Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Lengyelországban, Ukrajnában, Kínában és Brazíliában.

Ezek a stratégiai piacok adják a Csoport teljes forgalmának több mint felét, több mint 5000 kiskereskedővel. Ez a modell egyre globálisabb hálózatban terjeszkedik, amely a világ minden részén talál értékesítési helyeket, köszönhetően a termékminőségnek és az innovációnak, amelyről a cég minden kontinensen híres.

Folyamatos fejlődési törekvés, amely a csoport menedzsmentjében is megmutatkozik, az egyre kifinomultabb és funkcionálisabb ICT-platformok révén, amelyek az Emak-glóbusz minden pontját egyesítik, egyetlen nagy szervezetet alkotva sok különböző összeállításból.