Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Ágvágók, fűrészek

Ebben a kategóriában megtalálhatja a legmegfelelőbb eszközt, ami csak számodra szükséges! Találsz itt motoros ágvágótól kezdve, húzófűrészen át, a teleszkópos professzionális japán pengés ágfűrészig mindent! Kiemelten ajánjuk számodra a többfunkciós benzinmotoros bozótvágó „Split Shaft” csatlakozási rendszerrel, hogy könnyen menjen a munka!

Kiemelt termékeink az OLEO MAC és Silky termékek:

OLEO MAC termékeinknél:

Amint azt a nevük is mutatja, a többfunkciós bozótvágók többféle feladat ellátására képesek.

Ezek a magáncélú és professzionális igényekhez tervezett eszközök egyetlen szerszámban egyesítik több különböző gép funkcióit.

Bokrot ritkítanak, gyepet nyírnak, sövényt metszenek, valamint leveleket vagy törmeléket fújnak.

A külön megvásárolható adaptereknek és a „no tools” gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően az adott munkamenet közben könnyen és gyorsan lehet funkciót váltani.

A katalógus szerinti modellek kétféle hengerűrtartalommal kaphatók, mindkettő ugyanazokkal az adapterekkel kompatibilis.

Silky termékeinknél:

A Silky már 100 éves tapasztalatot gyűjtött össze a kézifűrészek gyártásában, mindig a legnagyobb odaadással és a legújabb technikák szerint. A felhasznált speciális ötvözetek, a fémmegmunkálási ismeretek és a különböző típusú fogak konfigurációinak műszaki vonatkozásai egyedülálló minőséget képviselnek.

Arborista

Arboristaként mindig a legjobbat akarja minden fának. Ehhez természetesen a piacon elérhető legjobb berendezésekre van szükség. Egy jó kézi fűrész akkor elengedhetetlen kellék. A Silky minden munkához rendelkezik egy fűrésszel – a precíziós metszéstől a nagyobb kivágásokig –, amely segít a zökkenőmentes és hatékony fűrészelésben, a legjobb eredménnyel. Sok esetben az agresszív kézifűrész használata gyorsabb, egyszerűbb, tisztább és biztonságosabb, mint a láncfűrész használata.

Erdészet

Az erdész munkája elég nehéz lehet. Ehhez olyan eszközökre van szükség, amelyek könnyen kezelhetők, és amelyekben vakon megbízhat. Egy jó kézi fűrész akkor elengedhetetlen kellék. A Silky minden munkához rendelkezik egy fűrésszel – a precíziós metszéstől a nagyobb kivágásokig –, amely segít a zökkenőmentes és hatékony fűrészelésben, a legjobb eredménnyel. Sok esetben az agresszív kézifűrész használata gyorsabb, egyszerűbb, tisztább és biztonságosabb, mint a láncfűrész használata.

Gyümölcstermesztő

Arra törekszik, hogy minden fáról minél több jó minőségű gyümölcsöt szüreteljen, de a betakarításhoz először... metszeni kell! A fiatal fák formatív metszésétől a kifejlett fák fenntartó metszéséig a szép és egészséges fa minőségi, éles szerszámok használatával kezdődik. A Silky metszőfűrészeket egyedi módon kovácsolják. A borotvaéles fogak sima vágást hagynak maguk után, kevés erővel. Általában magas gyümölcsfákat metsz? Egy Silky rúdfűrész szellővé teszi ezt a munkát! Fix és összecsukható fűrészek széles választéka áll rendelkezésre finom fogakkal, amelyek könnyen megragadják a kemény fát.

Ács

Bár az elektromos fűrészgép sok munkát átvett a famunkástól, egy jó kézi fűrész a műhelyben nélkülözhetetlen. Szakértőként tudja, hogy a megfelelő felszerelés elengedhetetlen a legjobb eredmény eléréséhez. Ha a pontosság vagy a szép, sima felület fontosabb, mint a sebesség, a Silky japán húzófűrésze lesz az Ön választása. A borotvaéles, nem rögzített fogakkal nagy pontossággal fűrészelhet. A kiváló minőségű acél használata és minden fűrész kivételes felülete hosszú élettartamot biztosít. Bármi legyen is a projektje, a Silky minden asztalosnak, bútorkészítőnek vagy műszerépítőnek megtalálja a tökéletes famegmunkáló fűrészt!

Kertépítő

Ön egy igazi sokoldalú szakember. A fákkal és növényekkel kapcsolatos széleskörű ismeretei alapján pontosan tudja, hogy mikor kell metszeni. És senki máshoz hasonlóan Ön is tudja, hogy elengedhetetlen a jó szerszámok birtoklása. Természetesen választhat motoros felszerelést is, de minek láncfűrészt, ha ugyanaz a feladat csendesen, környezetbarát és biztonságos módon elvégezhető? Egy jó kézi fűrésszel hatékonyabban dolgozhat, és sok esetben a munka ugyanolyan gyorsan elkészül. A Silky páratlan minőségű metszőfűrészek széles választékával rendelkezik, amelyek már évek óta a szakemberek kedvencei.