Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Panasonic SC-HTB250EGK HOME THEATER AUDIO SYSTEM - Házi mozi rendszer

Panasonic SC-HTB250EGK HOME THEATER AUDIO SYSTEM - Házi mozi rendszer
Panasonic SC-HTB250EGK HOME THEATER AUDIO SYSTEM - Házi mozi rendszer

 

Kompakt kialakítás és dinamikus hang
A kompakt HTB250 elegánsan befér a TV alá. A hangszóró és a mélysugárzó által visszaadott hang tiszta, erőteljes, és hozzájárul a TV-n megjelenő képsorok valószerűségéhez.

Élvezze a dinamikus és életszerű hangzást
A HTB250 hangprojektor a kompakt kialakítást meghazudtoló módon erőteljes, minőségi hangzást képes előállítani. Két teljes tartományú hangszórójával tiszta hangokat, sztereó hatást és hihetetlen hangteljesítményt biztosít...

Bővebben
EAN :
5025232874941
További adatok
59 620 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Panasonic SC-HTB250EGK HOME THEATER AUDIO SYSTEM - Házi mozi rendszer

 

Modern műszaki megoldások a kiváló hangminőségért
Két 10×4 cm-es teljes tartományú hangszórójával ez a hangrendszer erős, 80 W-os kimenetet állít elő. H.BASS funkciójával a kis frekvenciájú tartományt erősítve hihetetlen basszust szolgáltat. A virtuális térhatás a teljes teret betölti, a hangüzemmódok közül pedig kiválasztható a képsorokhoz illő hanghatás.

A vezeték nélküli mélysugárzó teltebbé teszi a hangzást
A vezeték nélküli mélysugárzó függőlegesen és vízszintesen is telepíthető. A 14 cm-es hangszóró egység minőségi hangzását mindkét esetben teltebbé teszi. A Bass Reflex tovább növeli az alacsony frekvenciák erejét. Ezzel tovább fokozza a mozifilm vagy zenemű valószerű hatását.

Kompakt méretével ideális Panasonic TV-khez
Kompakt kialakításával kényelmesen elfér a tévé lábánál, jól befér a TV kerete alá, és integrálódik a TV-készülékkel. Az egyszerűen elegáns, ívelt alak tökéletesen illik az összeállításhoz. A kecses mélysugárzó függőlegesen és vízszintesen is telepíthető. Vízszintes elhelyezéskor a TV-állványra is kerülhet.

Zenetovábbítás vezeték nélkül
Házimozi-rendszerén csúcsminőségben élvezheti az okostelefonján vagy táblagépén lejátszott zenét. Bluetooth-kapcsolaton keresztül a kompatibilis eszközökről egyszerűen, vezeték nélkül továbbíthatja a zenét a hangprojektorra.

Adatok
Gyártó
Panasonic
Vélemények
Hasonló termékek