Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

Hecht kapálógép,✅ rotációs kapa kerti gép

Hecht kapálógép, rotációs kapa vásárlás

 

 A motoros kultivátorok, vagy másnéven kapálógépek, benzinmotoros rotációs gépek, rotakapák erősek a nagyobb területek lazítására alkalmas gépek. Ha sokerűl vásárolni akciós kapálógépet, hosszútávon sok örömünk lesz benne. Használtan talán nem is érdemes vásárolnunk, mert ki tudja hogyan üze,melték. Sajnos hajlamos az ember az otthoni gépeket csak használni és a karbantartést elfelejtik elvégezni rajtuk. Az új kapálógépek, mint minden új kerti gép vásárlásakor, mi öntjük bele elöször az olajat, és az a a biztos, ha mi intézzük a szükséges karbantartást. Használja őket a vetés előtti talaj előkészítésére, műtrágya és komposzt bedolgozására, valamint a sorok közötti gyomok eltávolítására. Munka közben nem fog zavarni a az elektromos hosszabító kábel vagy az akkumulátor korlátozott kapacitása.

Lehetőség van a motoros kultivátorok kiválasztott modelljéhez tartozékok széles skálájának vásárlására, vagy akár egytengelyes traktorrá alakítására is. A vásárlói vélememények nekünk fontosak. 

Melyik a legjobb kapálógép? 

Nem mindíg a legdrágább a legjobb. Olyan rotokapa gyártó cégtől érdemes vásárolni, amire minimum 24/36 hónap a garancia, és országos szervízhálózattal rendelkezik. És folyamatos alkatrészellátást biztosít. Egy tipp biztosan van:  HECHT ilyen cég. Számít a vásárlói vélemény.


Ha csak kisebb virágágyásokat vagy üvegházat kell trágyázni, akkor elegendő egy akkumulátoros vagy elektromos kapálógép.

Vásárlás Cégeknek, intézményeknek egyedi árak.

Cégeknek, Állami kezelésű intézményeknek, gazdasági társaságoknak egyedi árajánlatokat biztosítunk akár 1 db -os rendelésekre is.

Ajándékot adunk az adott cég ügyintézőjének is nagyobb összegű rendelés esetén.

 

Kérem hívjon most minket a  +3670 725 1455 telefonszámon.

Vagy írjon a info [kukac] alle24.hu e-mail címre.