Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

HECHT - Kert - Barkács - Agrár

alle24.hu :: Hecht - kert - barkács - agrár vásárlás

Vásárlás Cégeknek, intézményeknek

Cégeknek, Állami kezelésű intézményeknek, gazdasági társaságoknak egyedi árajánlatokat biztosítunk akár 1 db -os rendelésekre is.

Ajándékot adunk az adott cég ügyintézőjének nagyobb összegű rendelés esetén.

 

Az alle24.hu büszke forgalmazója a Hecht kert és barkács termékeinek. 

A HECHT Hungary Kft. a HECHT termékek hivatalos magyarországi gyártói képviselete. A HECHT márkanév Csehországban közel 26 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HECHT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Termékválasztékunkat a magyar piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Rendkívül széles választékunk a kerti gépek minden szegmensét lefedi az egyszerű mechanikus fűnyírótól kezdve, a kapálógépek (Rotokapa vagy más néven rotációs kapa), láncfűrész, tűzifa aprítók (rönkhasító) és sövényvágó ágaprító gépeken keresztül egyészen a kerti kéziszerszámok eszközök. Agrár termékek.

A kerti eszközök tárolására ajánljuk kerti szerszámtároló fém kisház, majd a munka végeztével a szabadtéri lazítást szolgáló kertibútor és kerti grill (BQQ) választékunkat. A legkisebbek is örömüket lelhetik a HECHT márkában, hiszen számos vidám, színes akkumulátoros elektromos kisautó, gyermekautó és egyék kis jármű is fellelhető választékunkban. Termékeinket vásárlóink visszajelzései alapján és a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, formáljuk. Háromkerekű benzines fűnyírógép rendkívüli fordulékonysága megkönnyíti a kertekben a fűnyírást. Önnek is okozott már bosszúságok az elektromos kerti gépek vezetékével való küszködése a munkavégzés közben? Ajánljuk az akumulátoros fűnyírógép akár akkus ágvágó termékeinket. Ipari műhely fűtés is van a kínálatunkban.

Figyelmébe ajánljuk HECHT Accu Program akkumulátoros kerti gépeinket: szegélynyíró, lombfúvó, sövényvágó, fűnyíró, hómarógép, robot fűnyíró. Az otthoni barkácsolók számára is nyújtunk megoldásokat barkácsgép programunk termékeivel. Fúrógép, gérvágó, fűkasza, kompresszorok, betonkeverők. Fűtés kiegészítés otthonra, ventilátoros kerámia hősugárzó vagy akár ipari, munkahelyi gázos hőlégbefúvó korrekt áron. A hecht épületgépészeti megoldásokkal igyekszik könnyebbé, kellemesebbé tenni a munkát. Figyelem kertészek, köművesek! Építő iparban is nagy segítség a motoros talicska, vagy más néven benzinmotoros szállító.

Nem utolsó sorban, ajánljuk a megbízható Hecht Quad termékeinket. Pl. kerti tároló ház, vagy Akumulátoros Quad, benzinmotoros Quad, Sőt, gyerek méretű mini Quad. Számos szinben forgalmazzuk ATV termékeinket. Army (military), piros, zöld, fekete, fehér, kék. 

Szinte minden terepen lehet közlekedni. Nem sorolható sem az autók közé, sem a motorok csoportjába. Használható hobbiként, Agrár mezőgazdasági célra, közúti közlekedésre vagy sportszerűen.

A mezőgazdaságban csak az egyes nagy teherbírású quadokat ajánljuk.

Nekümk mindíg is fontos volt az elégedett vásárlói vélemények.