Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

FELCO 16 - balkezes metszőolló

FELCO 16 - balkezes metszőolló
FELCO 16 - balkezes metszőolló

Megbízható: erős acél markolat / penge és ellenpenge kiváló minőségű edzett acélból / tiszta, precíz vágás / minden alkatrész cserélhető

Hatékony: könnyű vágásbeállítás

Ergonomikus: csúszásmentes markolat

Metszőollóink (metszőollóink) nem csak a metszés pontosságáról híresek. A FELCO-nál mindig arra törekszünk, hogy eszközeinket a felhasználók egyedi igényeihez igazítsuk. Ez alól a FELCO 16 sem kivétel, amely a balkezesek számára biztosítja az erőt a metszési feladatok széles skálájának elvégzéséhez egy könnyű, kompakt szerszámban, amely ergonómikus kényelem mellett minden más tulajdonságot is felülmúl.

 

 

Bővebben
26 990 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

FELCO 16 - balkezes metszőolló

Ezeknek a metszőollóknak a minősége és strapabírósága egy pillantással könnyen látható!

Balkezes vagy? Volt már olyan érzésed, hogy – bár nagyon értékeled a FELCO metszőollók kivételes tulajdonságait – ennek ellenére néhány nagyobb szerszám nem igazán megfelelően válík be az Ön számára? A FELCO 16 több éves tervezési kiválóság, masszív konstrukció és a nagyobb távolság megtételére való hajlandóság eredménye, hogy a felhasználóink elégedettek legyenek. Bízunk azonban abban, hogy örülni fogsz, hogy végre megtaláltad a számodra ideális metszőeszközt. A FELCO 16 rendelkezik a FELCO védjegyzett jellemzőivel, amelyek mércét állítanak fel: tartósság, kompakt és ergonomikus kialakítás, nagy teljesítményű vágási minőség, rendkívüli kényelem a használat során – mindez egy hatékony, sokoldalú metszőszerszámban testesül meg, amely elég rugalmas ahhoz, hogy soha ne hagyjon cserben.Tényleg, egy megkönnyebbült mosolyt látunk?:)

 

Tisztítás:

Célszerű a szerszámot minden használat után megtisztítani. Ha a szerszám különösen szennyezett, vagy rozsdásodás jeleit véli felfedezni rajta, feltétlenül tisztítsa meg!

Olajozás:

Tisztítás után ajánlott a szerszámot beolajozni, ami segít a korrózió elleni védelemben.

Élezés:

Célszerű naponta, minden használat után megélezni a szerszámot, de abban az esetben mindenképpen szükséges, ha már nem vág tökéletesen.

Szétszerelés:

Célszerű időnként a szerszámot szétszedni és alaposan megtisztítani mindenhol, de abban az esetben ha úgy érzi már nem nyitható, zárható könnyen, mindenképpen szükséges.

Pengecsere:

Mikor a penge és az ellenpenge már nem keresztezi egymást, vagy bármelyik megsérül, szükséges a csere.

Szabályozza a két penge beállítását az anya meghúzásával. A rugó eltávolítása után, a pengének az ellenpenge 2/3 részénél kell megállnia az egyik markolat elengedésekor.

Biztosító fül cseréje:

Amennyiben a biztosító fül rögzítő csavarja kilazul, még ha sikerül is újra meghúzni, szükséges kicserélni.

Adatok
Gyártó
FELCO
Szállítási idő/munkanap kb.
Raktárról, illetve 1-3 munkanap
Személyes átvétel
Alle24 Vevőszolgálaton átvehető!
Szállítási idő/munkanap
raktárról azonnal
Szállítási díj
1890 Ft
Vélemények