Fizessen akár bankkártyával!

Biztonságos online fizetés!

Fogyasztó Barát

  :: az Online vásárközpontom

 +3670 725 1455
  info@alle24.hu

E-TWOW GT SL - Grafitszürke

E-TWOW GT SL - Grafitszürke
E-TWOW GT SL - Grafitszürke
E-TWOW GT SL - Grafitszürke
E-TWOW GT SL - Grafitszürke
E-TWOW GT SL - GrafitszürkeA beépített Bluetooth modullal csatlakoztathatod okostelefonodhoz, hogy még többet hozhass ki a rolleredből!Csúcsmodellünk maximalistáknak. Csupán 13,2 kg-hoz társul 35 km/h-ás végsebesség és 40 km-es hatótáv. Dobfékkel és bluetooth csatlakozással az E-TWOW applikációhoz. 

Bővebben
399 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek       
         

 

 

Ismerd meg az E-TWOW Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Még merevebb és stabilabb, mint valaha. Az E-TWOW mindig megmutatja nekünk, hogy van feljebb, erősebb, stabilabb. Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló képességekkel rendelkező E-TWOW  GT SL elektromos rollert! 

E-TWOW Connect AppA beépített Bluetooth modullal csatlakoztathatod okostelefonodhoz, hogy még többet hozhass ki a rolleredből!
  
                                   
  • Töltsd le az appot.

 

  • Nézz szét a típusok között.

 

  • Csatlakozz! Kapcsold be a rollert és a bluetootht a telefonodon.

 

  • Sebesség limit állítás

 

  • Világitás kapcsolás

 

  • Roller blokkolása

 

  • Olvass híreket.

Integrált dobfék a hátsókerékben.A 40 km-es hatótáv 35 km/h-ás végsebesség kiváló megoldást nyújt a sebesség megszállottjainak.Ez a roller már nem csupán kiemelkedik a tömegből. Olyasmit tud -és azt nagyon jól -amire a többiek már a Booster V esetében is csak irigykedve néztek. Az erőnek, a súlynak, a terhelhetőségnek, a hegymászási képességnek, a sebességnek, a kényelemnek, a praktikumnak, az élettartamnak  és a minőségnek valami olyan különleges elegyét, amit az E-TWOW eddig is jól tudott, de ez a roller még mindig képes ezt egy új szintre emelni.Alább találod a paramétereket amikről hagyományosan lehet tudni, hogy fenntartások nélkül hinni lehet az E-TWOW által megadott értékeknek. És hogy mit mond az E-TWOW az új rollerről?:"Az innováció és az elektromos mobilitás szenvedélyének ötvözésével tökéletesítettükelektromos rollerünket, amely így kielégíti az összes helyváltoztatással kapcsolatos igényed!" :)- tesztjeink alapján megerősítve! Kinek ajánljuk?:A sebesség megszállottjainak és maximalistáknak. Mindenre is elég. Minden elvárást felülmúl. Bárhonnan bárhova a leggyorsabban, még rövidebb fékúttal. 

 

Adatok
Gyártó
E-TWOW
Szállítási idő/munkanap kb.
Raktárról, illetve 1-3 munkanap
Szállítási díj
Ingyenes kiszállítás
E-TWOW GT SL - Grafitszürke
E-TWOW GT SL - Grafitszürke
Vélemények
Hasonló termékek